Leírás
A szuperkoncentrátumunk készítéséhez csak vegyszermentes gazdálkodásból származó, érett, tiszta gyümölcsöt és zöldséget használunk fel, amelyeket kézzel válogatunk, és olyan kíméletes technológiával dolgozzuk fel aminek köszönhetően megmarad a gyümölcsök és zöldségek eredeti íze, és áldásos hatása: a színanyaga, a vitaminok, a makro- és mikroelemek és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.
A biológiai úton történő lebontásnak köszönhetően pedig a tápanyagok könnyebben felszívódnak, így azokkal egész évben könnyebben megőrizhető a család minden tagjának egészsége.
90 Gramm
A vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt.
Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul. A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B12-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.
A kékes-piros színt adó antociánok, proantociánok, leukoantociánok, flavonoidok antibakteriális és keringést serkentő hatásúak. Vitaminjai közül érdemes kiemelni A-, B1-, C- és D-vitamint, pantoténsavat és niacint, amik az immunrendszert kiválóan erősítik, és így segít megőrizni a testi – szellemi frissességet.
A-, B- és C-vitamin forrás, valamint folsav, kalcium, magnézium, kálium és kén tartalma is jelentős. Emellett igen magas a flavonoid tartalma, ami antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és segít a vírusok és baktériumok leküzdésében.
Béta-karotin, B1-, B2-, E- és C-vitamin tartalmánál fogva a meghűléses megfázások kiváló természetes gyógyszere. Emellett érett bogyói bőségesen tartalmaznak antioxidáns hatású, szabadgyökfogó, tumorellenes színanyagokat is.
Magas C-vitamin- és antioxidáns-tartalmú. Hatására hippursav nevű anyag termelődik a szervezetben, amely erős antibakteriális hatású a húgyúti rendszerben, és gátolja a fertőzést okozó baktériumok szaporodását.
Vörös szőlő
Cékla
Fekete áfonya
Alma
Fekete ribizli
Tőzegáfonya
Vélemények
Írja meg véleményét